(098) 363-11-35

Узнавайте первыми о новинках и акциях магазина, подпишитесь на наши новости и получите разовую скидку 5% на весь товар!

товаров


Бизиборд Fun Board 11, 30х40 см

Бізіборд Fun Board 11, 30х40 см

715.00 грн.
Описание

Що ж таке бізіборд? Бізіборд – розвиваюча дошка для дитини, яка складається з різноманітних предметів, які можуть зацікавити дитину вдома. Дана дошка поможе Вашій дитині у розвитку мислення, логіки, винахідливості, дрібної моторики. Придбавши таку «розумну» дошку, батьки реалізують зразу декілька завдань: розвиток; навчання; виховання. Все по законах педагогіки. Чому? Тому, що натхненником даного винаходу є педагог і методист, творець всесвітньо відомої системи виховання Марія Монтессорі. Суть системи Монтессорі полягає у тому, що дитина – найкращий вихователь для себе самого. Темп розвитку кожної дитини – індивідуальний. Завдання батьків – не навчання як таке, а дотримання правила «поможи мені зробити це самостійно». Розвиток моторики та сенсорики, уваги та мислення – ось на що направлені методи виховання Монтессорі.

Бізіборд має багато маленьких деталей, які не просто можна потрогати, але і здійснювати з ними різноманітні дії. Все це тренує дитячі пальчики а також навчає поводженню з реальними аналогами цих предметів у побуті.

Чим молодший вік малюка, якому дозволяється грати всім, чим «заборонено» - тим раніше дитина починає усвідомлювати принцип дії цих речей, і тим менший ризик, що вона вирішить пограти справжніми предметами.

Висновок: для дитини нема більшої радості, ніж грати предметами, які дорослі забороняють йому чіпати заради безпеки. Але з бізібордом сказати «можна» замість безкінечних «не чіпай» - це просто. Крім цього, така іграшка розвиває моторику, сенсорне сприйняття, логіку та уяву малюка.

Для виготовлення усіх бізібордів ми використовуємо лише натуральну деревину. Усе наповнення на дошці надійно закріплено за допомогою саморізів чи клею. Наша продукція є сертифікованою, пройшла лабораторні дослідження.

Основа - дерево, наполнение - дерево, пластмасса, металл.

Дополнительно
Производитель
Отзывы/вопросы