(098) 363-11-35

Узнавайте первыми о новинках и акциях магазина, подпишитесь на наши новости и получите разовую скидку 5% на весь товар!

товаров


Официальный сайт: 
http://www.ranok.com.ua

Видавництво «Ранок» було засновано у 1997 році й вже понад десяти років плідно працює в галузі освіти, створивши за цей час велику кількість навчально-методичної літератури для вчителів та учнів. Сьогодні видавництво «Ранок» є одним із національних лідерів із виробництва друкованої продукції для навчання та розвитку дитини.

Серії методичних і дидактичних матеріалів, навчальних та розвивальних посібників із усіх курсів шкільної програми користуються заслуженою повагою й високим попитом серед педагогів. Поряд із підручниками та посібниками, що витримали не одне перевидання й стали вже класичними, видавництво щомісяця випускає понад сто нових видань.

Окреме й дуже важливе місце у спектрі продукції нашого видавництва займає дитяча література. Дуже важливо, щоб перші книги, які малюк прочитає сам, були не тільки яскравими і гарно виданими, але й цікавими, змістовними, такими, від яких не відірвешся заради телевізора або комп'ютерної гри. Саме такі книги ми пропонуємо нашим маленьким читачам. Крім того, видавництво «Ранок» першим в Україні налагодило серійний випуск книжок для тих, хто не тільки не вміє читати, а ще не почав навіть ходити та говорити.

Розвивальні ігри — напрямок, якому видавництво приділяє особливу увагу, а наші фахівці вперше в країні системно підійшли до випуску подібної продукції. Серед дитячих книг є також низка видань, що побачили світ як спільний проект із нашими зарубіжними партнерами — видавництвами Великобританії, Франції, Італії та Іспанії.

Щорічно видавництво «Ранок» бере участь у всіх значних українських і багатьох міжнародних книжкових виставках, де неодноразово отримувало нагороди різного рівня.

Ми намагаємось зробити нашу продукцію найдоступнішою у кожному куточку України, а тому з 2000 року плідно працює служба «Книга-поштою», яка на сьогодні не тільки доставляє замовлення читачам, а й об'єднує їх у сімейний книжковий клуб «Золота середина», що налічує близько 100 тисяч постійних членів.

З 2008 року при видавництві працює Клуб учителів, який на сьогоднішній день об'єднав кілька десятків тисяч фахівців у галузі шкільної та дошкільної освіти.

Загальний асортимент книг нашого видавництва складає понад 3 000 найменувань. В 30 регіонах України працюють наші офіційні представники, з кожним роком їх коло розширюється.

Кожна наша книга створена з величезною любов'ю до читачів і бажанням зробити все, щоб наші діти від того моменту, коли вони візьмуть у руки свою першу книжку, й до моменту, коли закінчать школу та вступлять у доросле життя, були оточені розумними, корисними й добрими книгами. Ми впевнені - серед книг видавництва «Ранок» ви не знайдете нецікавих!

Сертификаты: 
Страна производителя: 
Украина
Префикс: 
Ranok